יום שלישי, 16.09.2025 | 18:00-21:00
באיגוד המהנדסים, אפעל 25, פתח תקווה, בית אמות פלטינום, קומה 9
מרכז המפגש: מהנדס עקיבא רוכסר
איגוד המהנדסים לבנייה ותשתיות בישראל, בשיתוף העמותה לניהול פרויקטים בישראל (השלוחה הרשמית של ארגון PMI העולמי), מתכבד להזמינכם לערב ייחודי וחווייתי, המשלב ידע מעמיק, נטוורקינג באווירה קלילה והצצה לעתיד ניהול הפרויקטים בענף הבנייה והתשתיות!
למה דווקא עכשיו?
כי עולם הבנייה והתשתיות עומד בפתחו של עידן חדש, הדורש מקצועיות, דיוק, חשיבה מערכתית ויכולת הסתגלות מהירה כ"מפתח להצלחה". ניהול פרויקטים בבנייה הוא תהליך מורכב שמחייב תכנון מדויק, יכולת התאמה לשינויים ופיקוח קפדני על כל שלב, החל מתכנון ראשוני ועד למסירה.
המפגש מיועד ל -
מנהלים, מהנדסים, קבלנים ואנשי שטח המעוניינים "להוביל שינוי אמיתי בפרויקטים שלהם, לשפר את הביצועים, לחסוך בזמן, לנהל סיכונים – ובעיקר: להביא תוצאות שמדברות בעד עצמן".
הערב מהווה הזדמנות מצוינת לפגוש ולשמוע את המומחים בארץ בתחום ניהול הפרויקטים.
בתוכנית:
>> ד"ר יואב סרנה, חבר הנהלת האיגוד, אשר היה שותף לחיבור "מדריך לניהול פרויקטים מטעם המזמין בתחום הבנייה והתשתיות" בהתאמה לתקן הישראלי ת"י 6627.
ד"ר סרנה יציג תובנות מפתח בניהול פרויקטים.
>> טלי חמו PMP- נציגת PMI ישראל: תחשוף בפניכם את המתודולוגיות המובילות בעולם לניהול פרויקטים ואת הסטנדרטים הבינלאומיים של Project Management Institute (PMI).
>> מהנדסת ענת ברשקובסקי, תשתף מניסיונה המעשי ביישום עקרונות ניהול פרויקטים חכמים וחדשניים בעולם הבנייה.
ויהיו גם פיצות ובירות!
דמי השתתפות:
חברי איגוד - ללא תשלום
שאינם חברי איגוד - 50 ש"ח